Цитата #403001
ххх-прыйшоў штраф за перавышэнне хуткасці з фатаграфіяй
ххх-фотка тамака такая якасная
ххх-я на ёй клёва выйшла O:-)
---------------
Цитата #403000
ён: прывітанне, Зая!
яна: прывітанне Сонцаў.
ён: ні завошта не адгадаеш што цябе чакае сёння ўвечар!
яна: чыстая кватэра?
ён: нееее, сэкс! пры свечках!
яна: ой, а ў нас сёння ўгодкі? або іншае якое свята? або ў табе рамантык прачнуўся?
ён: ))))
ён: усё прасцей - у па'здзе кабель пагарэў) святла пару дзён не будзе
---------------
Цитата #402999
славік : Прыкінь ды. У канфіскаце купіў сабе джынсы сеня за 800р. Ну памераў, заебісь.
І толькі калі хаты пачаткаў разглядаць, ззаду гафт ва ўсю булку - "СУКА"
---------------
Цитата #402998
Юля (16:24:24 27/03/2009)
Вось мне і спатрэбілася вэб-камера :-D
Helk (16:27:42 27/03/2009)
Навошта?
Юля (16:28:04 27/03/2009)
Не паверыш!
Юля (16:28:09 27/03/2009)
Вусны фарбаваць.
---------------
Цитата #402997
Owl: увогуле, папыталі дапамагчы з курсавой па інфарматыцы
Owl: дзяўчына па спецыяльнасці фінансы і крэдыт
Owl: заданне. "кампутарныя сеткі. лакальная сетка"
Owl: прапаноўваюць апісаць практычны досвед налады і пракладкі сетак
Owl: ДЗЯЎЧЫНЕ, на фінансах і крэдыце. дзе логіка ў людзей?
F!G: "значыць, прыходзіць такі барадаты дзядзечка ў швэдры..."
---------------
Цитата #402996
XXX: я пазнаў спосаб лячэння роутера са сдохшей прашыўкай!
YYY: і які жа?
XXX: бярэцца сапраўды такі жа спраўны роутер, і ў яго першы порт LAN соваеш патч-корд ад порта WAN няспраўнага роутера
YYY: нафіга?
XXX: яны абменьваюцца інфармацыяй! хвіліна і ўсё гатова!
YYY: і праз хвіліну ты атрымліваеш ДВА НЯСПРАЎНЫХ РОУТЕРА? :)
---------------
Цитата #402995
З рыбацкага форума:
"Mihonn: Арцём, мой сябар і напарнік Андрэй Васільевіч са ўчорашняга дня працуе ахоўнікам на спіртзаводзе, трэба вырашаць хто будзе працаваць на мясакамбінаце."
---------------
Цитата #402994
XXX: а я ўжо паўгода на з#. самае дурное, калі прыходзіш з музучылішча ў універ і па звычцы пачынаеш абзываць яго да-дыезам.)
---------------
Цитата #402993
xxx:
У дзяцінстве ў мяне была гульня Blaster Master, на дэндзі.
xxx:
сюжэт: жаба, якая ўцякла з акварыўма, натыкнулася ў двары на ВЫПАДКОВА што апынулася тут скрыня з узбагачаным уранам, ад голаду захавала яго і сышла пад зямлю. гаспадар палез за ёй і выратаваў мір.
xxx:
дагэтуль варажу - навошта жаба?!
---------------
Цитата #402992
: Гэта што, у нас у тэхаддзеле доўга вісела фотка сістемніка без вечка, усярэдзіне яго - дзве бутэлькі піва. Подпіс пад гэтым абвяшчала: "Паважаныя кліенты! Пераканаўчая просьба прыносіць абсталяванне на рамонт выключна Ў ПОЎНАЙ КАМПЛЕКТАЦЫІ!"
: Піва і праўда часам прыносілі...
: Правільныя драйвера для одміна - заклад надзейнай працы вашага абсталявання, чэ )
---------------
Цитата #402991
Яна: Прывітанне, што робіш?
Ён: ды жэрці рыхтую і Сіму караю, засунуў яе ў халадзільнік у аддзяленне для гародніны, сядзіць, гарлапаніць.
Яна: З розуму сышоў, ты наогул хоць часам галавой думаеш, што ты робіш?! Яна жа брудная, памідоры патопча, а потым як з гэтых прадуктаў рыхтаваць?
Ён: не боісь, яна ў пакеце!
Яна: Тады добра.
---------------
Цитата #402990
xxx: Купілі печыва, толькі з-за назовы
xxx: Печыва Неспадзеўка з начыннем х/з №4
---------------
Цитата #402989
Той хто жыве мінулым - асуджаны паўтараць яго памылкі
А той, хто сучаснасцю - асуджаны здзяйсняць прынціпально новыя, недаступнай раней разбуральнай сілы памылкі
---------------
Цитата #402988
xxx:
Спадзяюся ўсё нармалёва? усё працуе?
yyy:
Ды ўсё выдатна. Народ вельмі задаволены. Праўда дырэктар зараз жадае адну з дзяўчынак звольніць за непатрэбнасцю - ты бы ведаў як яна на мяне глядзіць... )
---------------
Цитата #402987
xxx: я ў шоку
yyy: што ізноў?
yyy: яна бісексуалка?
xxx: Боўталі пра фота, я паслаў ёй фоткі заходаў, рамантыка, усё справы...
yyy: а яна даслала свае фоткі ў бмп? =)
xxx: яна даслала фатаграфіі. сартаваныя па тэчках, шчыльны архіў на два мега. Фатаграфіі ВАВЁРАК!
yyy: Ага. крызіс самаідэнтыфікацыі. высылай фоткі аблавухіх вожыкаў.
---------------
Цитата #402986
Watari: слухай!
Watari: у мяне табе ёсць офігітельное прапанова!
:-*Ал.ru :-*: Якое
Watari: давай ты паспрабуеш знайсці ў асьцы каго-небудзь свайго веку і будзеш ябаць мозг яму, а?
:-*Ал.ru :-*: Неа,мне з табой Цікава... Але незразумела...
---------------
Цитата #402985
yyy: ты хоць зразумеў хто я?
xxx: так
yyy: не адгадаў
---------------
Цитата #402984
З форума:
xxx: Усім здрасте. Вось цікаўлюся, ці існуе такі транслятар (Делфі->Ява) і дзе яго можна ўзяць. Дзякуй.
yyy: Усім здрасьте, у мяне амаль аналагічнае пытанне, мне патрэбен транслятар з рускай мовы ў код праграмы на C++. Ну гэта значыць я пішу задачу, а транслятар рэалізуе яе рашэнне на мове З++. Дзе можна такі знайсці? Калі для C няма, можа быць ёсць для іншых моў?
zzz: ёсць, завецца начальнік аддзела распрацоўкі. пішаш задачу на рускім - аддаеш падпарадкаваным і ўсё, код готаў! хоць на Сі, хоць на Дэльфі, хоць на Яве. я правяраў, працуе!
---------------
Цитата #402983
kravich: у мяне дробная гуказдымальнікам працуе
kravich: вязеш яе ў калысцы, а яна гудзіць сабе пад няроўнасці дарогі )
---------------
Цитата #402982
Igaron: Я стала сплю пры ўключаных кампах. Што хаты, што на працы.
---------------
Цитата #402981
Прывітанне!!! мяне клічуць Аленка
а па ніку і не скажаш...
---------------
Цитата #402980
KSR: Усё ніяк нічога з слухаўкамі не прыдумаю. Нядаўна адправіў Кацю ў майстэрню, але яна да яе не дайшла. Распавядае, што сустрэла аднаго знаёмага, які сантэхніку правіць... ну, і заадно кампутары. Распавяла яму пра то што, у нас са скайпом. Гэты высокоінтеллектульный індывід ёй і кажа: "А вы паспрабуйце ўставіць слухаўкі туды, дзе калонкі. Усё павінна запрацаваць". Каця ўзрадавалася, што рашэнне знойдзена, і не пахабная ў майстэрню.
---------------
Цитата #402979
шча ў тундыре абедаў і навіны па першым глядзеў. шча распавяду
карацей тыпу за 'нку пазбавілі мае рацыю
ён чэ робіць, піша заяву ў загс, змяняе сваё прозвішча на прозвішча жонкі, потым змяняе пашпарт, зноўку ў аўташколе адвучаецца, здае іспыты і атрымлівае новыя правы
бггг
і на 3-й дзень яго гаішнікі бяруць за 'нку па новай
---------------
Цитата #402978
Бацька шча распавёў:
Служыў ён ва Ўзбекістане, ну і значыць прыходзіць салдатаў з двума фінгаламі, яму кажуць, маўляў пішы тлумачальную.
Гэтае цела і напісала - ішоў, наступіў на граблі, адышоў, пайшоў ізноў, ізноў наступіў.
Так мне і трэба, няма чаго са старшыной спрачацца.
---------------
Цитата #402977
пра адну праграму і яе праграміста: "...у яго тамака была складаная сістэма глюкаў..."
---------------
Цитата #402976
З сябрам на працы цягнем оптыку на гарышчы, усё ўсталявалі,трэба зачыніць шафу, а ён, сцуко, не зачыняецца! Мы яго як толькі не фігачылі: малатком, з нагі... ну не зачыняецца!
На шум звяртаецца бабуля (над ёй кватэрай мы працавалі)... пачаткі на нас жаліцца.
Усё растлумачылі... На што яна выдала нам фразу: "У часы немцаў у нас хутчэй працягвалі інтэрнэт, не то што цяпер. Месяц ужо тут дурэеце!"
---------------
Цитата #402975
Sunchez: Ну а наогул што-небудзь пра яе распавядзі... Не пра знешнасць.
СЛ: Бландынка, кароткія валасы, вочы светлыя, рост 160-165
Sunchez: Святла, НЕ пра знешнасць!!
СЛ: Дагледжаная дзяўчынка
Sunchez: Ты здзекуешся? кажу НЕ ПРА ЗНЕШНАСЦЬ!!!!
СЛ: А пра што?
---------------
Цитата #402974
Ехаў дадому на аўтобусе. І нішто не магло мяне так узбадзёрыць у той вечар, як мілы стыкер на прыборнай панэлі кіроўцы з надпісам: "Падцягнуць тормазы"...
"Я яшчэ так малады" - пранасілася ў маёй галаве.
---------------
Цитата #402973
18.03.2009 Отсідевшый па памылцы 27 гадоў брытанец вызвалены
25.03.2009 Отсідевшего па памылцы 27 гадоў брытанца збіла машына
гэта лёс(
---------------
Цитата #402972
Знаёмы працуе ў ДПС ужо 3 гады. Едзе значыць на машыне, праязджае праз радар, міргае фарамі некаторым сустрэчным. І калі ён а'хаў на дастатковую адлегласць, да яго ўсёткі даходзіць, што машына-то службовая...
---------------
Цитата #402971
Кірыллка: Наогул цалкам алкаголь выводзіцца з крыві толькі праз 21 дзень.
Neko: Ага... гэта значыць ніколі...
---------------
Цитата #402970
xxx: А я тут покер запампаваў :)
xxx: З кампом гуляю. На распрананне.
yyy:
І як?
xxx: Весяла! На моманце, калі комп здымае хард, гульня канчаецца...
---------------
Цитата #402969
Преподша па філасофіі выдала: Вашы мазгі -- гэта змазвальны матэрыял для цягніка, які павязе Расею ў будучыню.
---------------
Цитата #402968
xxx : Я і не чакаў што я такі цынік -- купляць гандоны ў аптэцы са зніжкай па пенсійнай карце... )
---------------
Цитата #402967
Ён: Так значыць я ў цябе сёння начую?
Яна: У мяне няма дзе.
Ён: Нічога. Я магу з тваёй коткай :))
Яна: Яна спіць на таце...
---------------
Цитата #402966
deadkitten: Каб вынікаць амерыканскаму ўзору, трэба спачатку вакол сябе акіян выкапаць...
---------------
Цитата #402965
Купіў сабе газавы паяльнік, чытаю інструкцыю і бачу наступны радок: "Каб і ў наступным мець магчымасць чытаць інструкцыі па бяспецы і папярэджанні, нанесеныя на цыліндры, не звяртайцеся да змен прыбора."
Прымушае задумацца...
---------------
Цитата #402964
Вось як усё раней было рамантычна: "Я прымаю выклік!"
І як цяпер: "Я прымаю ўмовы Карыстацкай Дамовы."
---------------
Цитата #402963
У нас у калектыве 20 мужыкоў, прынялі на працу яшчэ трох. Шэф, сканчаючы інструктаванне, прамаўляе:
Калектыў у нас чыста мужчынскі, таму калі хтосьці тут знойдзе сваё каханне, то я вельмі знервуюся.
---------------
Цитата #402962
Я знаёмая з працай архіватара, але нажаль, ён, архіватар, не ўсталяваны на маім кампутары. Таму процес выманні немагчымы. Нават не ведаю, што прасцей, усталяваць яго на мой кампутар, дзе не працуе ні дыскавод, ні кампакт-кружэлкі, няма магчымасці выкарыстаць флешку, або прасіць вас не архіваваць файлы...
---------------
Цитата #402961
B: жадаеш працу з добрай зарплатай?
A: Якую? :-)
B: муляр
A: Не :-)
A: Або ты пра вольныя муляроў, сісадмінам у масонов? :-)
---------------
Цитата #402960
Пасля таго, як учора ўначы выпраўляў дзяўчыну дадому, праз двор поўны 'ных, агрэсіўных гоп-фанатаў, я зразумеў што МУЖНАСЦЬ - гэта проста мастацтва баяцца, не падаючы выгляду!
---------------
Цитата #402959
Yu-Ret-Sky: можна ўваходзіць у стан "альфа" усяго толькі прыняўшы вызначаную паставу і звядучы тры пальца
AntonSor: А! Вось у чым глыбінны сэнс Ctrl-Atl-Del!
---------------
Цитата #402958
Muha: У мяне за акном дзіцячы садок і ў 10 раніцы тамака пачынаюць бегаць і гарлапаніць дзеткі.
Maria: Цікава, і што ты адчуваеш, калі чуеш іх звонкія галасы? :)
Muha: Адчуваю, што заседзеўся я нешта за кампом і сітавіна бы мне класціся спаць.
---------------
Цитата #402957
Amina: Я першы раз у сваім жыцці бачыла сучаснасці няўдачніка: ён сёлаў на 19 комп - перастаў працаваць інэт, рэальна перастаў, толькі тамака, перасеў на 1 - тры разу перазагружалі комп, наогул ніякай рэакцыі ні на мышку ні на клаву, хоць усё гарыць, перасеў на 10 комп - не здымаецца крафнет адмін, перасеў на 11 комп - таже бздура, перасеў на 12 - вылятае памылка эксплорэра, усё зачыняецца, нават калі ён адчыняе мозілу, потым яшчэ і раскладка перастала перамыкацца на рускую, перасеў на 14 - хвілін 30 адпраўляў ліст, слава богу адправілася. Удакладню, што на ўсіх гэтых кампах прама перад ім працавалі людзі і ЎСЁ працавала!
Amina: Галоўнае, глядзіць на мяне вачамі поўнымі слёз і кажа: вы не думайце, я не заўсёды такі! :( праўда ў мяне на тым тыдні электрычнасць замкнула і я зараз без святла сяджу, а перад гэтым у мяне комп згарэў, але я праўда не заўсёды такі.
---------------
Цитата #402956
******: Пакуль ішоў дадому прымудрыўся на шрубу наступіць і праткнуць нагу... было смешна глядзець на мяне калі я сядзеў на зэдлі і выкручваў яго... А у галаве думка: чаму я не ўзяў з сабой адвёртку... ))
---------------
Цитата #402955
Гледзячы на наш мір, думаецца што ў яго быў адзіны распрацоўнік. Але зірнуўшы на качканоса разумееш, што і да дапамогі індусаў звярталіся...
---------------
Цитата #402954
Учора машына ледзь не збіла... Кіроўца едзе, глядзіць не на дарогу, а ўверх, на крыжы царквы, што праз дарогу варта, і хрысціцца так апантана. І пры гэтым ляціць на чырвоны, казёл...
---------------
Цитата #402953
Сястра, ледзь прыхіліўшыся, з пад стала: Ваш usb-провад роўна такой даўжыні, каб ужо прыходзілася корячыться, але яшчэ было влом купляць іншы, сапраўдней...
---------------
Цитата #402952
Калі бы матэматыка была бы такім жа мастацтвам як музыка, то ў пераходах або тамака на вуліцы стаялі бы матэматыкі і даказвалі тэарэмы, а ім дробязь бы за гэта кідалі.
---------------
ххх-прыйшоў штраф за перавышэнне хуткасці з фатаграфіяй
ххх-фотка тамака такая якасная
ххх-я на ёй клёва выйшла O:-)
---------------
Цитата #403000
ён: прывітанне, Зая!
яна: прывітанне Сонцаў.
ён: ні завошта не адгадаеш што цябе чакае сёння ўвечар!
яна: чыстая кватэра?
ён: нееее, сэкс! пры свечках!
яна: ой, а ў нас сёння ўгодкі? або іншае якое свята? або ў табе рамантык прачнуўся?
ён: ))))
ён: усё прасцей - у па'здзе кабель пагарэў) святла пару дзён не будзе
---------------
Цитата #402999
славік : Прыкінь ды. У канфіскаце купіў сабе джынсы сеня за 800р. Ну памераў, заебісь.
І толькі калі хаты пачаткаў разглядаць, ззаду гафт ва ўсю булку - "СУКА"
---------------
Цитата #402998
Юля (16:24:24 27/03/2009)
Вось мне і спатрэбілася вэб-камера :-D
Helk (16:27:42 27/03/2009)
Навошта?
Юля (16:28:04 27/03/2009)
Не паверыш!
Юля (16:28:09 27/03/2009)
Вусны фарбаваць.
---------------
Цитата #402997
Owl: увогуле, папыталі дапамагчы з курсавой па інфарматыцы
Owl: дзяўчына па спецыяльнасці фінансы і крэдыт
Owl: заданне. "кампутарныя сеткі. лакальная сетка"
Owl: прапаноўваюць апісаць практычны досвед налады і пракладкі сетак
Owl: ДЗЯЎЧЫНЕ, на фінансах і крэдыце. дзе логіка ў людзей?
F!G: "значыць, прыходзіць такі барадаты дзядзечка ў швэдры..."
---------------
Цитата #402996
XXX: я пазнаў спосаб лячэння роутера са сдохшей прашыўкай!
YYY: і які жа?
XXX: бярэцца сапраўды такі жа спраўны роутер, і ў яго першы порт LAN соваеш патч-корд ад порта WAN няспраўнага роутера
YYY: нафіга?
XXX: яны абменьваюцца інфармацыяй! хвіліна і ўсё гатова!
YYY: і праз хвіліну ты атрымліваеш ДВА НЯСПРАЎНЫХ РОУТЕРА? :)
---------------
Цитата #402995
З рыбацкага форума:
"Mihonn: Арцём, мой сябар і напарнік Андрэй Васільевіч са ўчорашняга дня працуе ахоўнікам на спіртзаводзе, трэба вырашаць хто будзе працаваць на мясакамбінаце."
---------------
Цитата #402994
XXX: а я ўжо паўгода на з#. самае дурное, калі прыходзіш з музучылішча ў універ і па звычцы пачынаеш абзываць яго да-дыезам.)
---------------
Цитата #402993
xxx:
У дзяцінстве ў мяне была гульня Blaster Master, на дэндзі.
xxx:
сюжэт: жаба, якая ўцякла з акварыўма, натыкнулася ў двары на ВЫПАДКОВА што апынулася тут скрыня з узбагачаным уранам, ад голаду захавала яго і сышла пад зямлю. гаспадар палез за ёй і выратаваў мір.
xxx:
дагэтуль варажу - навошта жаба?!
---------------
Цитата #402992
: Гэта што, у нас у тэхаддзеле доўга вісела фотка сістемніка без вечка, усярэдзіне яго - дзве бутэлькі піва. Подпіс пад гэтым абвяшчала: "Паважаныя кліенты! Пераканаўчая просьба прыносіць абсталяванне на рамонт выключна Ў ПОЎНАЙ КАМПЛЕКТАЦЫІ!"
: Піва і праўда часам прыносілі...
: Правільныя драйвера для одміна - заклад надзейнай працы вашага абсталявання, чэ )
---------------
Цитата #402991
Яна: Прывітанне, што робіш?
Ён: ды жэрці рыхтую і Сіму караю, засунуў яе ў халадзільнік у аддзяленне для гародніны, сядзіць, гарлапаніць.
Яна: З розуму сышоў, ты наогул хоць часам галавой думаеш, што ты робіш?! Яна жа брудная, памідоры патопча, а потым як з гэтых прадуктаў рыхтаваць?
Ён: не боісь, яна ў пакеце!
Яна: Тады добра.
---------------
Цитата #402990
xxx: Купілі печыва, толькі з-за назовы
xxx: Печыва Неспадзеўка з начыннем х/з №4
---------------
Цитата #402989
Той хто жыве мінулым - асуджаны паўтараць яго памылкі
А той, хто сучаснасцю - асуджаны здзяйсняць прынціпально новыя, недаступнай раней разбуральнай сілы памылкі
---------------
Цитата #402988
xxx:
Спадзяюся ўсё нармалёва? усё працуе?
yyy:
Ды ўсё выдатна. Народ вельмі задаволены. Праўда дырэктар зараз жадае адну з дзяўчынак звольніць за непатрэбнасцю - ты бы ведаў як яна на мяне глядзіць... )
---------------
Цитата #402987
xxx: я ў шоку
yyy: што ізноў?
yyy: яна бісексуалка?
xxx: Боўталі пра фота, я паслаў ёй фоткі заходаў, рамантыка, усё справы...
yyy: а яна даслала свае фоткі ў бмп? =)
xxx: яна даслала фатаграфіі. сартаваныя па тэчках, шчыльны архіў на два мега. Фатаграфіі ВАВЁРАК!
yyy: Ага. крызіс самаідэнтыфікацыі. высылай фоткі аблавухіх вожыкаў.
---------------
Цитата #402986
Watari: слухай!
Watari: у мяне табе ёсць офігітельное прапанова!
:-*Ал.ru :-*: Якое
Watari: давай ты паспрабуеш знайсці ў асьцы каго-небудзь свайго веку і будзеш ябаць мозг яму, а?
:-*Ал.ru :-*: Неа,мне з табой Цікава... Але незразумела...
---------------
Цитата #402985
yyy: ты хоць зразумеў хто я?
xxx: так
yyy: не адгадаў
---------------
Цитата #402984
З форума:
xxx: Усім здрасте. Вось цікаўлюся, ці існуе такі транслятар (Делфі->Ява) і дзе яго можна ўзяць. Дзякуй.
yyy: Усім здрасьте, у мяне амаль аналагічнае пытанне, мне патрэбен транслятар з рускай мовы ў код праграмы на C++. Ну гэта значыць я пішу задачу, а транслятар рэалізуе яе рашэнне на мове З++. Дзе можна такі знайсці? Калі для C няма, можа быць ёсць для іншых моў?
zzz: ёсць, завецца начальнік аддзела распрацоўкі. пішаш задачу на рускім - аддаеш падпарадкаваным і ўсё, код готаў! хоць на Сі, хоць на Дэльфі, хоць на Яве. я правяраў, працуе!
---------------
Цитата #402983
kravich: у мяне дробная гуказдымальнікам працуе
kravich: вязеш яе ў калысцы, а яна гудзіць сабе пад няроўнасці дарогі )
---------------
Цитата #402982
Igaron: Я стала сплю пры ўключаных кампах. Што хаты, што на працы.
---------------
Цитата #402981
Прывітанне!!! мяне клічуць Аленка
а па ніку і не скажаш...
---------------
Цитата #402980
KSR: Усё ніяк нічога з слухаўкамі не прыдумаю. Нядаўна адправіў Кацю ў майстэрню, але яна да яе не дайшла. Распавядае, што сустрэла аднаго знаёмага, які сантэхніку правіць... ну, і заадно кампутары. Распавяла яму пра то што, у нас са скайпом. Гэты высокоінтеллектульный індывід ёй і кажа: "А вы паспрабуйце ўставіць слухаўкі туды, дзе калонкі. Усё павінна запрацаваць". Каця ўзрадавалася, што рашэнне знойдзена, і не пахабная ў майстэрню.
---------------
Цитата #402979
шча ў тундыре абедаў і навіны па першым глядзеў. шча распавяду
карацей тыпу за 'нку пазбавілі мае рацыю
ён чэ робіць, піша заяву ў загс, змяняе сваё прозвішча на прозвішча жонкі, потым змяняе пашпарт, зноўку ў аўташколе адвучаецца, здае іспыты і атрымлівае новыя правы
бггг
і на 3-й дзень яго гаішнікі бяруць за 'нку па новай
---------------
Цитата #402978
Бацька шча распавёў:
Служыў ён ва Ўзбекістане, ну і значыць прыходзіць салдатаў з двума фінгаламі, яму кажуць, маўляў пішы тлумачальную.
Гэтае цела і напісала - ішоў, наступіў на граблі, адышоў, пайшоў ізноў, ізноў наступіў.
Так мне і трэба, няма чаго са старшыной спрачацца.
---------------
Цитата #402977
пра адну праграму і яе праграміста: "...у яго тамака была складаная сістэма глюкаў..."
---------------
Цитата #402976
З сябрам на працы цягнем оптыку на гарышчы, усё ўсталявалі,трэба зачыніць шафу, а ён, сцуко, не зачыняецца! Мы яго як толькі не фігачылі: малатком, з нагі... ну не зачыняецца!
На шум звяртаецца бабуля (над ёй кватэрай мы працавалі)... пачаткі на нас жаліцца.
Усё растлумачылі... На што яна выдала нам фразу: "У часы немцаў у нас хутчэй працягвалі інтэрнэт, не то што цяпер. Месяц ужо тут дурэеце!"
---------------
Цитата #402975
Sunchez: Ну а наогул што-небудзь пра яе распавядзі... Не пра знешнасць.
СЛ: Бландынка, кароткія валасы, вочы светлыя, рост 160-165
Sunchez: Святла, НЕ пра знешнасць!!
СЛ: Дагледжаная дзяўчынка
Sunchez: Ты здзекуешся? кажу НЕ ПРА ЗНЕШНАСЦЬ!!!!
СЛ: А пра што?
---------------
Цитата #402974
Ехаў дадому на аўтобусе. І нішто не магло мяне так узбадзёрыць у той вечар, як мілы стыкер на прыборнай панэлі кіроўцы з надпісам: "Падцягнуць тормазы"...
"Я яшчэ так малады" - пранасілася ў маёй галаве.
---------------
Цитата #402973
18.03.2009 Отсідевшый па памылцы 27 гадоў брытанец вызвалены
25.03.2009 Отсідевшего па памылцы 27 гадоў брытанца збіла машына
гэта лёс(
---------------
Цитата #402972
Знаёмы працуе ў ДПС ужо 3 гады. Едзе значыць на машыне, праязджае праз радар, міргае фарамі некаторым сустрэчным. І калі ён а'хаў на дастатковую адлегласць, да яго ўсёткі даходзіць, што машына-то службовая...
---------------
Цитата #402971
Кірыллка: Наогул цалкам алкаголь выводзіцца з крыві толькі праз 21 дзень.
Neko: Ага... гэта значыць ніколі...
---------------
Цитата #402970
xxx: А я тут покер запампаваў :)
xxx: З кампом гуляю. На распрананне.
yyy:
xxx: Весяла! На моманце, калі комп здымае хард, гульня канчаецца...
---------------
Цитата #402969
Преподша па філасофіі выдала: Вашы мазгі -- гэта змазвальны матэрыял для цягніка, які павязе Расею ў будучыню.
---------------
Цитата #402968
xxx : Я і не чакаў што я такі цынік -- купляць гандоны ў аптэцы са зніжкай па пенсійнай карце... )
---------------
Цитата #402967
Ён: Так значыць я ў цябе сёння начую?
Яна: У мяне няма дзе.
Ён: Нічога. Я магу з тваёй коткай :))
Яна: Яна спіць на таце...
---------------
Цитата #402966
deadkitten: Каб вынікаць амерыканскаму ўзору, трэба спачатку вакол сябе акіян выкапаць...
---------------
Цитата #402965
Купіў сабе газавы паяльнік, чытаю інструкцыю і бачу наступны радок: "Каб і ў наступным мець магчымасць чытаць інструкцыі па бяспецы і папярэджанні, нанесеныя на цыліндры, не звяртайцеся да змен прыбора."
Прымушае задумацца...
---------------
Цитата #402964
Вось як усё раней было рамантычна: "Я прымаю выклік!"
І як цяпер: "Я прымаю ўмовы Карыстацкай Дамовы."
---------------
Цитата #402963
У нас у калектыве 20 мужыкоў, прынялі на працу яшчэ трох. Шэф, сканчаючы інструктаванне, прамаўляе:
Калектыў у нас чыста мужчынскі, таму калі хтосьці тут знойдзе сваё каханне, то я вельмі знервуюся.
---------------
Цитата #402962
Я знаёмая з працай архіватара, але нажаль, ён, архіватар, не ўсталяваны на маім кампутары. Таму процес выманні немагчымы. Нават не ведаю, што прасцей, усталяваць яго на мой кампутар, дзе не працуе ні дыскавод, ні кампакт-кружэлкі, няма магчымасці выкарыстаць флешку, або прасіць вас не архіваваць файлы...
---------------
Цитата #402961
B: жадаеш працу з добрай зарплатай?
A: Якую? :-)
B: муляр
A: Не :-)
A: Або ты пра вольныя муляроў, сісадмінам у масонов? :-)
---------------
Цитата #402960
Пасля таго, як учора ўначы выпраўляў дзяўчыну дадому, праз двор поўны 'ных, агрэсіўных гоп-фанатаў, я зразумеў што МУЖНАСЦЬ - гэта проста мастацтва баяцца, не падаючы выгляду!
---------------
Цитата #402959
Yu-Ret-Sky: можна ўваходзіць у стан "альфа" усяго толькі прыняўшы вызначаную паставу і звядучы тры пальца
AntonSor: А! Вось у чым глыбінны сэнс Ctrl-Atl-Del!
---------------
Цитата #402958
Muha: У мяне за акном дзіцячы садок і ў 10 раніцы тамака пачынаюць бегаць і гарлапаніць дзеткі.
Maria: Цікава, і што ты адчуваеш, калі чуеш іх звонкія галасы? :)
Muha: Адчуваю, што заседзеўся я нешта за кампом і сітавіна бы мне класціся спаць.
---------------
Цитата #402957
Amina: Я першы раз у сваім жыцці бачыла сучаснасці няўдачніка: ён сёлаў на 19 комп - перастаў працаваць інэт, рэальна перастаў, толькі тамака, перасеў на 1 - тры разу перазагружалі комп, наогул ніякай рэакцыі ні на мышку ні на клаву, хоць усё гарыць, перасеў на 10 комп - не здымаецца крафнет адмін, перасеў на 11 комп - таже бздура, перасеў на 12 - вылятае памылка эксплорэра, усё зачыняецца, нават калі ён адчыняе мозілу, потым яшчэ і раскладка перастала перамыкацца на рускую, перасеў на 14 - хвілін 30 адпраўляў ліст, слава богу адправілася. Удакладню, што на ўсіх гэтых кампах прама перад ім працавалі людзі і ЎСЁ працавала!
Amina: Галоўнае, глядзіць на мяне вачамі поўнымі слёз і кажа: вы не думайце, я не заўсёды такі! :( праўда ў мяне на тым тыдні электрычнасць замкнула і я зараз без святла сяджу, а перад гэтым у мяне комп згарэў, але я праўда не заўсёды такі.
---------------
Цитата #402956
******: Пакуль ішоў дадому прымудрыўся на шрубу наступіць і праткнуць нагу... было смешна глядзець на мяне калі я сядзеў на зэдлі і выкручваў яго... А у галаве думка: чаму я не ўзяў з сабой адвёртку... ))
---------------
Цитата #402955
Гледзячы на наш мір, думаецца што ў яго быў адзіны распрацоўнік. Але зірнуўшы на качканоса разумееш, што і да дапамогі індусаў звярталіся...
---------------
Цитата #402954
Учора машына ледзь не збіла... Кіроўца едзе, глядзіць не на дарогу, а ўверх, на крыжы царквы, што праз дарогу варта, і хрысціцца так апантана. І пры гэтым ляціць на чырвоны, казёл...
---------------
Цитата #402953
Сястра, ледзь прыхіліўшыся, з пад стала: Ваш usb-провад роўна такой даўжыні, каб ужо прыходзілася корячыться, але яшчэ было влом купляць іншы, сапраўдней...
---------------
Цитата #402952
Калі бы матэматыка была бы такім жа мастацтвам як музыка, то ў пераходах або тамака на вуліцы стаялі бы матэматыкі і даказвалі тэарэмы, а ім дробязь бы за гэта кідалі.
---------------